Open/Close Menu Kuvia parsonrussellinterrieri Niilosta, joka asuu Lapissa yöttömän yön ja revontulten maassa, sekä paljon kuvia Lapin kaunista luonnosta.

Muutama päivä sitten minä olin vielä ihan tavallinen parson-poika, mutta en enään! Minä sain nimittäin sähköpostia, ja jos terrieri saa sähköpostia, se ei ole enään mikään tavallinen koira!
Sen oli lähettänyt eräs Rauni, koska en ollut kirjoittanut pitkään aikaan blogiani. Näin se kirjoittii:

”Eikö se eno ole päästänyt sinua kirjoittamaan. Minäpä neuvon. Jos et pääse koneelle, sano enolle, että sinä hyppäät sen päälle ja lasket oikein isot pissat.”

Olipa se mukavaa luettavaa. Rauni arveli ihan oikein, eno ei ole antanut minulle läppäriään, että olisin voinut kirjoittaa. Se on ollut muka niin kappava sen koneensa päältä, on varmaan luullut että minä rikon sen. Nyt se taisi vähän säikähtää, kun luki tämän viestin. Kai se ymmärsi mitä minä voisin tehdä hänelle, jos en saa enään kirjoittaa. Nytkin se istuu keinutuolissa synkän näköisenä ja vilkuilee tänne hermostuneena, kun minä kirjoitan muka ”hänen” koneellaan.
Turhaapa se siellä nurkassa tepisee, minulla ei ole nyt hoppua.

Niilo-139Jaa mutta mitä minä kirjoittaisin? Tekisi mieli kysyä enolta, mutta sitä iloa en sille nyt anna, kahelille. Luulisi senkin olevan minusta vähän ylpeä, koska en ole enään ihan tavallinen terrieri. Tuolla se istuu ja murjottaa, ja minä olen tässä muka kirjoittamassa…
Mutta jos minä sain kerran sähköpostia, niin minullaha pitäisi olla oma sähköpostiosoite, ettei ihmisten tarvitse lähettää niitä kotisivujen kautta. Nyt on pakko tehdä sovinto enon kanssa, koska vain eno osaa avata minulle oman osoitteen.

-Eenoo, haluaisitko kohta tämän koneen takaisin?
-Ymmm…
-Kuule eno, voisinko minä saada oman sähköpostiosoitteen?
-Vai oma osoite, koiralle? No mutta, sinähän hyppäsit näppärästi minun syliini! Jopas sinä kellistelet mukavasti, annahan kun minä vähän rapsuttelen sinua…
-Kuule Niilo, tietenkin minä voin avata sinulle oman sähköpostiosoitteen. Mutta mitä sinä sillä osoitteella teet?
-Eihän sitä tiedä jos joku haluaa kirjoittaa minulle ja kysellä kuulumisiani.
-No niinpä tietenkin, olisiko sellainen hyvä osoite, joka on sinun nimi(at)terrieri.fi, se sopisi sinulle hyvin?
-Joo eno, minun nimi (at) terrieri.fi, se on hyvä! Kiitos eno, nyt minä alan vain odottelemaan niitä viestejä.
-Kunhan et vain joutuisi pettymään, pikku Niilo…