Open/Close Menu Kuvia parsonrussellinterrieri Niilosta, joka asuu Lapissa yöttömän yön ja revontulten maassa, sekä paljon kuvia Lapin kaunista luonnosta.

odotellessa-324

Niin kuin sanotaan, ”Kolkko on koiraton koti”, se pitää paikkansa myös meidän kotimme kohdalla. Meillä oli aikaisemmin kaksi poikaa, kääpiöpinserit Musti ja Nalle. He olivat ilonamme 11 vuotta, mutta nyt heitä ei enään ole muuta kuin muistoissamme.

Parsonrussellinterrieri on sellainen koira, jonka olemme joskus suunnitelleet hankkivamme. Nyt tuli sellainen aika, joten hankimme pennun Rakkahukan kennelistä Tervolasta.

Tällä hetkellä parsonpoika Niilo asuu vielä lapsuudenkodissaan toisten sisarustensa kanssa, ja nauttii pennun elämästä ja emänsä hellästä huolenpidosta.

Kohta tulee kuitenkin aika hakea Niilo kotiin Ivaloon, vaikka onkin haikea erottaa hänet tähänastisesta laumastaan. Niilolla on kuitenkin koko elämä edessään, ja pian hän oppii uuden kotinsa tavoille.

Uskon että saamme viettää Niilon kanssa monia onnellisia vuosia yhdessä ja nähdä maailmaa ihmisten ja koiran näkökulmasta.